Triangulum

Vise, dele, gjenta

Se filmen om Triangulum og Stavanger-regionen

Energistyring

Bergåstjern - et sykehjem for fremtiden

Triangulum

Tour de Triangulum

Triangulum

Dette betyr Triangulum for deg

Se hvilke løsninger som er utviklet gjennom Triangulum-prosjektet og hva det betyr for deg

Energisentralen

Energisentralen (Stavanger kommune)

Energisentralen er Stavanger kommunes leveranse i Triangulum. I filmen kan du se hvordan energisentralen omgjør byens avløpsvann til energi som kjøler og varmer svømmehallen, rådhuset og Olav Kyrresgate 23.

Batteribusser

Avduking av batteribussene

I februar 2017 ble tre nye batteribusser med eget design avduket på Torget i Stavanger. Det var designet «Moder Jord» av Morten Amdal fra Godalen VGS som prydet bussene. Fylkesordfører Solveig Ege Tengesdal og Amdal avduket bussene sammen. Etterpå var det fest med muffins, kaffe, ballonger og ansiktsmaling for ungene inne i bussene.

Datahub

Universitetet i Stavanger sin rolle i Triangulum

Forskerne ved UiS forteller hvordan de skal bruke avansert IKT for å analysere data fra prosjektet, og hvordan verktøyet kan brukes til å identifisere smarte løsninger.

Energistyring

Lyse sitt bidrag i Triangulum

Batteribusser

Designkonkurranse for batteribussene

Rogaland fylkeskommune arrangerte en egen designkonkurranse for de tre nye batteribussene. Elever fra tre videregående skoler fikk delta, Vågen, Godalen og Bergeland. En jury med blant andre fylkesordfører Solveig Ege Tengesdal og Nuart valgte de ti beste designene. Aftenbladet.nopubliserte disse designene og leserne stemte fram det beste visuelle uttrykket. Til slutt var det «Moder Jord» som vant etter hele 22.000 stemmer.