Personvernerklæring

Du kan besøke våre nettsider triangulum.no uten å identifisere deg selv eller oppgi personlige opplysninger. Triangulum.no samler domeneinformasjon fra ditt besøk for å tilpasse og forbedre opplevelsen på vårt nettsted.

Innsamling av opplysninger
Triangulum.no samler følgende opplysninger, men ikke begrenset til, fra ditt besøk: dato og klokkeslett for tilgang, sidene du har åpnet, navnet på internettleverandør, IP-adresse og hvor du kommer fra (f.eks: Facebook, organisk søk, direkte link m.f.). Vi bruker denne informasjonen for å forstå hvordan nettstedet vårt blir brukt, slik at vi kan forbedre kvaliteten og gjøre det mer fordelaktig for brukerne.

Personlig informasjon
Enkelte områder på nettstedet vårt kan be om personlig informasjon. Hvis du velger å gi denne informasjonen vil den brukes til å besvare dine forespørsler om informasjon fra oss. Vi kan bruke den personlige informasjonen du gir oss for å sende deg ytterligere informasjon om oss via e-post, så fremt dette er relevant for din forespørsel. Du kan når som helst melde deg av e-postkommunikasjon fra oss ved å følge instruksjonene i e-postmeldingen du mottar. Vi deler ikke dine personlige opplysninger til noen tredjepart. Du kan når som helst be om, og få, innsyn i hvilke opplysninger vi besitter som omhandler deg personlig.

Lenker
Personvernerklæringen omhandler kun nettsiden triangulum.no. Enkelte områder på nettstedet vårt kan inneholde koblinger til tredjepartssider. Vi kontrollerer ikke de koblede nettstedene, og vi er ikke ansvarlige for deres personvernspraksis. Vi foreslår at du kontrollerer personvernreglene for disse nettstedene før du gir personlig informasjon til dem.